Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2007

CHEMTRAILS - ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ

Όλοι μας έχουμε παρατηρήσει στον ουρανό τα σύννεφα λευκού καπνού που αφήνουν πίσω τους αεροσκάφη αγνώστου προελεύσεως (ίσως στρατιωτικά ειδικού τύπου), ορισμένες μέρες του μήνα.
Κανείς ακόμα δεν γνωρίζει την πλήρη χημική σύσταση αυτού του νέφους, αλλά είναι σίγουρο – μετά από χημική ανάλυση - ότι περιέχει αλουμίνιο και βάριο σε υψηλές συγκεντρώσεις.
Επίσης, δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα για ποιο λόγο γίνονται αυτοί οι αεροψεκασμοί και ποιοι δίνουν την άδεια για τέτοιου είδους επιχειρήσεις πάνω από τα κεφάλια μας. Πολλές και διαφορετικές απόψεις έχουν ακουστεί κατά καιρούς, αλλά αυτές που έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα και βρίσκονται πιο κοντά στην αλήθεια είναι οι κάτωθι:
- Κινητή τηλεφωνία: Τα άλατα βαρίου και το οξείδιο του αλουμινίου παίζουν θετικό ρόλο στην διάδοση των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων, όπως αυτών της κινητής τηλεφωνίας.
- Φαινόμενο Θερμοκηπίου: Το σύννεφο σκόνης που αποτελείται από αλουμίνιο και βάριο υποτίθεται ότι λειτουργεί σαν γήινο προστατευτικό στρώμα, το οποίο αντανακλά την ηλιακή ακτινοβολία στο διάστημα, διατηρώντας την θερμοκρασία της γης σε χαμηλά επίπεδα και συμβάλλοντας, έτσι, στον περιορισμό του φαινομένου του θερμοκηπίου.
- Έλεγχος / επηρεασμός του νου: Οι αεροψεκασμοί μπορούν να αποδειχθούν ένα εξαιρετικό όπλο στα χέρια εκείνων που θα θελήσουν να επηρεάσουν προς μια κατεύθυνση τις νοητικές λειτουργίες των κατοίκων μιας μικρής ή μεγάλης περιοχής, αφού η σκόνη είναι δυνατόν να περιέχει ουσίες που μεταβάλλουν την ομαλή λειτουργία του ανθρώπινου εγκεφάλου.
Όποια κι αν είναι η αιτία για την ύπαρξη των chemtrails, το σίγουρο είναι ότι το αλουμίνιο και το βάριο που περιέχονται στην σύστασή τους, είναι σε μεγάλο βαθμό τοξικά, βλαβερά για την υγεία μας.
Το αλουμίνιο είναι πολύ πιθανό να προκαλέσει σοβαρές βλάβες στο νευρικό σύστημα (Parkinson, Alzheimer), πρόωρη οστεοπόρωση, νεφρική και ηπατική ανεπάρκεια, αναιμία, έλκη, κ.ά..
Εξετάσεις αίματος σε Έλληνες πολίτες έχουν δείξει ραγδαία αύξηση της περιεκτικότητάς του σε αλουμίνιο, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
Τα άλατα βαρίου από την άλλη, μπορούν να προκαλέσουν άσθμα, αλλεργίες, πνευμονικές διαταραχές, αρθρίτιδες, κ.ά. ενώ βραχυπρόθεσμα γίνονται τοξικά για την γαστρεντερική και μυϊκή λειτουργία του ανθρώπινου οργανισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: