Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2007

Ο ΑΝΤ1 ΚΑΙ TA "ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ" ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Ξεπέρασε κάθε όριο υποκρισίας, εμπάθειας και υπερβολής η χθεσινοβραδυνή εκπομπή (15/10/07) του Ν. Ευαγγελάτου στον ΑΝΤ1. Ένα από τα θέματα της εκπομπής ήταν οι λαθρομετανάστες και τα βασανιστήρια (!!) στα οποία τους υποβάλλουν οι ρατσιστές Έλληνες, μιμούμενοι πρακτικές… Κου Κλουξ Κλαν!!
Αφού, λοιπόν, ο κ. Ευαγγελάτος έκανε την απαραίτητη χονδροειδή εισαγωγή περί βασανιστηρίων και αυξανομένων κρουσμάτων επιθέσεων στους μετανάστες (αλήθεια, πού είναι τα στοιχεία που πιστοποιούν κάτι τέτοιο;) ακολούθησε η προβολή του βίντεο – ντοκουμέντο. Κι ενώ όλοι περιμέναμε με αγωνία να δούμε ρεπορτάζ με αίμα, ξύλο, βία και κινέζικα βασανιστήρια, είδαμε κάποιους καημένους Πακιστανούς να διαμαρτύρονται επειδή κάποιοι ηλίθιοι πετάνε πέτρες στο σπίτι τους ή υποβάλλουν έναν συμπατριώτη τους στο μαρτύριο της σούζας με το ποδήλατο. Οι δραματοποιημένες σκηνές με τους μετανάστες, ήταν τόσο στημένες που προκαλούν τη νοημοσύνη και του πιο καλοπροαίρετου Έλληνα.
Το ερώτημα για το ποιος βρίσκεται πίσω απ’ αυτές τις επιθέσεις, ήρθε αμέσως μετά, στην ροή του ρεπορτάζ: ο συνήθης ύποπτος, ο εύκολος στόχος, η Χρυσή Αυγή. Επειδή αυτό δεν προκύπτει από πουθενά, η Χρυσή Αυγή θα είχε κάθε λόγο, κατά την γνώμη μου, να προσφύγει στα δικαστήρια, για κατ’ εξακολούθηση συκοφάντηση, χωρίς μάλιστα δυνατότητα αντίλογου.
Η προβληθείσα συνέντευξη του Ν. Μιχαλολιάκου (γ.γ. Χρυσής Αυγής) στην οποία έκανε λόγο για ρατσισμό κατά των Ελλήνων, βρισκόταν σε απόλυτη σύμπνοια με την μεγάλη πλειοψηφία του Ελληνικού λαού, αφού το 87% δεν θέλει τους μετανάστες στην χώρα του. Ίσως γι’ αυτό τα ΜΜΕ να έχουν καταληφθεί από τέτοιο οίστρο αντιρατσισμού, αλλά δυστυχώς, κύριοι, το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.
Όταν τελείωσε το «βίντεο – ντοκουμέντο», το πάνελ των προσκεκλημένων, με πρώτη και καλύτερη την κ. Μ. Πυργιώτη, ξέσπασε σε αποδοκιμασίες κατά της Χρυσής Αυγής, ενώ ο κ. Πλεύρης του ΛΑΟΣ βρέθηκε απελπιστικά μόνος του, υποχωρώντας στις απαιτήσεις για αποδοκιμασία του ρατσισμού - έτσι όπως τον εννοούν οι δήθεν αντιρατσιστές - από τον ίδιο και το κόμμα του. Μάλιστα, υπέγραψε προφορικά και δήλωση μετανοίας, ότι καταδικάζει τις πράξεις βίας που προέρχονται από την Χρυσή Αυγή, έτσι όπως ακριβώς του το απαίτησε η κ. Πυργιώτη.
Αυτός όμως που έδωσε ρεσιτάλ ρατσισμού προς τους Έλληνες ήταν ο κ. Λαφαζάνης του ΣΥΡΙΖΑ, που αναφέρθηκε σε μια Ελληνίδα γριούλα που συνάντησε στου Ρέντη και η οποία του εκμυστηρεύθηκε το πόσο άλλαξε η ζωή της, προς το καλύτερο, από τότε που έφυγαν οι Έλληνες από την γειτονιά της και εγκαταστάθηκαν σ’ αυτή λαθρομετανάστες!!!!
Άξιος ο μισθός σας κ. Ευαγγελάτε! Θα περιμένουμε με ανυπομονησία την εκπομπή σας για την ανέγερση τεμένους προς τους θρησκευόμενους μουσουλμάνους που ζουν εν Ελλάδι. Είτε παρουσιαστεί από εσάς, είτε από την κα. Στεφανίδου…

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αν σας αρέσουν οι λαθρομετανάστες να τους πάρετε στο σπίτι σας.
Και να ξέρετε όλες εσυ βρωμιάρες μισοελλινήδες που πηγαίνετε με αλλοδαπούς και λερώνεται το γένος μας το Ελληνικών ότι κάποια μέρα θα έχουμε το δικαίωμα και θα σας στειρώσομε για να μάθετε να μολύνεται το άσπιλο Ελληνικό αίμα.
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ
(( ΧΑΣΑΠΗΣ ))